Housewarming Inspiratie

Housewarming cadeautips

Wat is een housewarming?

Housewarming is een ander woord voor een nieuw huis of nieuwe woonst feestje. Of je nu bent uitgenodigd om iemand te bezoeken die naar een nieuwe plek is verhuisd, of je bent net verhuisd naar je nieuwe huis. Elke nieuwe woning verdient wat aandacht. Het wordt een plek waar je lang zult blijven voordat je naar de volgende gaat, als de volgende verhuizing ook echt plaatsvindt.

Het kost tijd om je aan te passen in een nieuw huis, voordat je je echt “thuis” voelt. En om het als een echt thuis te laten voelen, wordt het meestal naar een andere tijd overgebracht omdat het geld ergens anders in dit nieuwe huis wordt gezet. Dus toen ik werd uitgenodigd in het nieuwe huis van een vriend, dacht ik erover na hoe ik haar kon helpen, zodat ze zich thuis zou voelen.

silver and black digital alarm clock on table
Photo by Burst on Pexels.com

Natuurlijk denkt iedereen aan een geldcadeau en een kaart. Maar ik wilde haar iets geven. Niet zomaar een gewone kaart met wat geld erin. Dat werkt misschien voor het gezin, maar het voelde niet goed omdat ze voor altijd op zoek was naar haar nieuwe thuis.

Vooral toen ze bij andere huisgenoten ging inwonen. Oké, ze biedt een groot deel van haar geld in dit nieuwe huis, maar qua budget is het niet zo veel alsof iemand zou intrekken bij zijn/haar dierbaren.

Dus ik begon wat meer na te denken en creatief wilde ik een warm, gezellig interieur. Een echt cadeau om haar te geven, echt uit het hart.

1) Gather here – houten wandbord

Een houten bord kan buiten of binnen worden opgehangen, afhankelijk van hoe je de houten cirkel verder afwerkt.

Meestal zijn borden een extra toevoeging aan uw (voor)deur, of misschien wel het geven van dimensie aan een witte muur. Samen met leren touw, of houten touw, kun je dit prachtige houten decor ophangen.

Gather Here – Copyright Rafe & Shiro’s Homies

Geen fan om gaten in je muur te boren? Dit bord kan eenvoudig naast een muur worden geplaatst, of in een speciaal gemaakt houten blok om het stabiel te houden. Het kan gemakkelijk voor altijd blijven hangen als je dat wilt, maar ik zou aanraden om het niet in de buurt van een raam te hangen vanwege het hout. Hout kan in de loop van de tijd van kleur veranderen en het kan niet nat worden omdat het niet waterdicht is.

Dit wanddecoratie heeft geen speciale aandacht nodig als je het goed behandelt. Gewoon af en toe afstoffen met een droge doek, dan komt het wel goed.

Als je het wilt vervangen door andere, kan hij gemakkelijk worden gestapeld met andere woonaccessoires in een kast. Leg het gewoon plat en houd het uit de buurt van water of vochtige ruimtes. Het is ook het beste om een ​​toplaag papier of iets anders toe te voegen voordat u het met iets anders stapelt. Gewoon om ervoor te zorgen dat het vinyl blijft zitten en niet verschuift met wat je erop legt, waardoor het aan het andere object blijft kleven.

2) Botanisch houten bord

Bloemen kunnen een geweldig cadeau-idee zijn voor een nieuwe plek om te zijn. Maar wat als de eigenaar de verzorging van bloemen niet wil?

Copyright Rafe & Shiro’s Homies

Dan kunnen kunstbloemen zeker een antwoord op dat probleem zijn, maar het lost het ruimteprobleem niet op, als je met roomies leeft en veel spullen bij elkaar komen.

Dit vinyl botanische houten bord heeft geen speciale aandacht en heeft alleen een touw nodig om aan een muur te hangen of om in het interieur op kasten te worden toegevoegd. Het kan gemakkelijk worden aangepast aan een kleurrijk schema of als je meer het wit/zwarte type bent, dit verlicht direct een kamer.

De natuur in huis halen zonder de aandacht, die hoort er meestal bij.

Dezelfde aandacht als het eerste teken geldt ook voor deze.

3) Home Sweet Home – Houten huisje

De typische Home Sweet Home-titel is de bekendste titel voor een nieuwe ruimte.

Behalve dat je voor een houten cirkel gaat, wat als je deze kunt overbrengen naar een houten woondecoratie. Voeg het toe aan jouw interieur en het wordt als het ware een heuse trofee in je woonkamer.

Foto Copyright Rafe & Shiro’s Homies

Iets dat helemaal in het oog springt. Voeg er een beetje groen aan toe en krijg dat knusse thuisgevoel.

Dit bord is niet verzegeld, dus je kunt het alleen afstoffen met een droge doek. Je kunt het altijd verzegelen, maar het wordt niet aanbevolen zolang je het binnenshuis plaatst. Deze houten huisdecoratie is eerst geverfd en daarna is de vinyltekst erop aangebracht.

4) It’s not a home, if there’s no coffee – wandcirkel

Is je vriend(in) een typische koffieliefhebber? Dit geschenk gaat hij/zij zeker appreciëren.

Foto – Copyright Rafe & Shiro’s Homies

Kies dan voor een tekst op hout bord met een grappig schrift als “It’s not a home, if there’s no coffee”.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke quotes om te gebruiken, maar je snapt de bedoeling wel.

Dit wanddecor past geweldig in een speciale koffiehoek of koffiebar in huis. Een bijzondere plek waar alle huisgenoten samenkomen en napraten over de dag. Zeker voor degenen die vanuit huis werken.

Geen fan van koffie, maar meer een theeliefhebber? Het kan voor beide wel werken.

Waarde toevoegen aan een muur, dat is het ultieme doel wanneer je een nieuw huis vult met al hetgeen je leuk vindt. Met wanddecoratie smuk je een lege muur meteen op. En het voordeel is dat je dit altijd kunt veranderen naar smaak.

Je houd misschien ook van...