Welkom op onze website Rafe & Shiro’s Homies op www.rafeandshiro.be

Als u doorgaat met browsen en deze website gebruikt, stemt u ermee in om te voldoen aan en gebonden te zijn aan de volgende disclaimer, samen met onze gebruiksvoorwaarden.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en wordt verstrekt door rafeandshiro.be. Hoewel we proberen de informatie hier up-to-date en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico. U dient zelf navraag te doen om te bepalen of de informatie of producten geschikt zijn voor het beoogde gebruik.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website .

Via deze website kunt u mogelijk linken naar andere websites die niet onder de controle van rafeandshiro.be staan. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die websites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin worden geuit.

Er wordt alles aan gedaan om de website soepel te laten werken.

Wij van rafeandshiro.be nemen echter geen verantwoordelijkheid voor en zijn niet aansprakelijk voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.

COPYRIGHT MELDING

Deze website en de inhoud ervan vallen onder het copyright van Rafe & Shiro’s Homies – © 2022. Alle rechten voorbehouden.

Elke herdistributie of reproductie van een deel of alle inhoud in welke vorm dan ook is verboden, behalve het volgende. U mag inhoud alleen voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik afdrukken of downloaden naar een lokale harde schijf. U mag sommige uittreksels alleen aan individuele derden kopiëren voor hun persoonlijk gebruik, maar alleen als u de website als bron van het materiaal erkent. Dit omvat alle afdrukbare bestanden die u van onze website hebt gedownload, of dit nu gratis bronnen of betaalde downloads waren.

U mag, behalve met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming, de inhoud niet verspreiden of commercieel exploiteren. U mag het niet verzenden of opslaan op een andere website of andere vorm van elektronisch opvraagsysteem.

Rafeandshiro.be gebruikt geregeld ook afbeeldingen van sites als Pexel en  Pixabay .

DOWNLOADBARE PRINTABLES EN BRONNEN

Alle printables en bronnen die je kunt downloaden van rafeandshiro.be zijn alleen voor persoonlijk gebruik, of je nu een abonnee bent die toegang heeft tot de privébronnenbibliotheek of een lezer die een gratis printable heeft gedownload.

De algemene gebruiksvoorwaarden zijn als volgt:

  • U kunt  meerdere exemplaren afdrukken voor uw eigen persoonlijk gebruik
  • U kunt  naar deze website linken om een ​​vriend, familielid of uw lezers door te verwijzen naar de downloadbare bron
  • Je kunt  deze printables en bronnen onder geen enkele omstandigheid verkopen, of het nu gratis of betaalde versies zijn
  • U kunt  deze printables en bronnen op geen enkele manier, vorm of vorm wijzigen
  • U kunt niet  linken naar individuele bestandspagina’s, gratis of betaald

Let op, omdat deze printables en bronnen rechtstreeks naar uw computer kunnen worden gedownload, biedt rafeandshiro.be geen restitutie voor de items die u hebt gekocht.