Zoek je nog leuke DIY projecten? Lees hier dan allerlei stappenplannen van Rafe & Shiro’s Home voor nieuwe DIY’s in en rondom je huis.

Geef je eigen twist en volg je eigen stijl.

Zelf woonaccessoires maken

Met accessoires creëer je sfeer in jouw ruimte. Bij Rafe & Shiro’s Home kan je zelf aan de slag met de stappenplannen, die je hier gaat terug vinden. Ga voor een uniek en origineel thuisgevoel, helemaal op maat van jezelf.

DIY Halloween

Ga voor de feestdagen zelf aan de slag. Knutselen voor Halloween, samen met de kinderen knutselen of met je vriendinnen een leuke knutselactiviteit. Met deze DIY stappenplan maak je er een gezellige namiddag van. Verander je huis in een ware griezelhuis met deze DIY tips en ideeën.

DIY Kerst

Ga zelf aan de slag voor Kerstmis en breng een uniek kerstsfeer in jouw huis. Bij Rafe & Shiro’s inspiratie pagina vindt je talrijke kleurrijke en originele kersttips om jouw huis in een ware kersthuis te versieren.

Doe-het-zelf (DIY) van Rafe & Shiro’s Home

Is je huis of ruimte toe aan een make-over? Ga je liever zelf aan de slag? Neem dan een kijkje in onze Inspiratiepagina.

En leef je uit met deze DIY stappenplan.

DIY is de afkorting voor do-it-yourself in het Engels. In het Nederlands betekent dit doe-het-zelf. En dat raad ik iedereen aan. Alles wat je zelf maakt, maak je meestal beter en geeft je daarbij ook nog eens een leuk oppeppend gevoel dat iedereen kan creëren en iets moois maken. Of je dit nu alleen doet, of met je partner of kinderen of vriendinnen. Creëer zo je eigen woonaccessoires of

knutsel iets moois voor Halloween, Kerstmis, Pasen, of andere feestdagen die veel voor je betekenen.

Ook hier heb ik gewerkt met enkele categorieën zodat je makkelijk overzicht hebt over jouw volgende knutselproject.

Sfeer brengen door een klein woonaccessoire in combinatie met andere thuisdecoratie.  Kijk dus zeker eens naar jouw nieuwe uitdagende DIY-klus.

DIYIdeeënCadeautips
WoonaccessoiresDuurzaam wonenKanker
KerstmisMinimalistisch wonenHousewarming
HalloweenKerstversiering tipsVerjaardag
PasenHalloween versiering tipsMoederdag
Pasen decoratie ideeënVaderdag