1. FLEXFOLIE is een dun flexibele folie item dat in verschillende kleuren en printen te verkrijgen is. Door meerdere lagen flexfolie over elkaar te persen, is het zeer handig op textiel.
  2. FLOCKFOLIE is fluweelachtig en in vele effen maar ook neon kleuren te verkrijgen. Best is niet om hier meerdere lagen over elkaar te persen.
  3. PRINTBAAR FLEXFOLIE is bijna even dun als flexfolie. Je kan een afbeelding in zijn geheel in 1x printen, uitsnijden en dan op het shirt persen. Een apart vel komt er ook bij. Dit is de drager. 
  4. PRINTBARE SHEETS VOOR DONKERE OF LICHTE STOFFEN zijn speciale transfers van Silhouette die geschikt zijn om een afbeelding ofeen  foto 1x op een shirt over te brengen. Best nog even zien voor welke type stof het is: een donker of een lichte stof. 
  5. STRETCH FLEXFOLIE dient gebruikt te worden voor sportkleding of kleding dat veel gerekt wordt. Merendeels verkrijgbaar in de kleuren zwart/wit.
  6. BLOCK OUT FLEXFOLIE is speciaal voor kleding waarvan de basiskleur gaat doorlopen. Stel dat U sportkleding wilt bedrukken met een felle kleur bijv. paars en u wilt er witte flexfolie op doen dan adviseren wij de witte block out flexfolie te gebruiken zodat het niet kan doorbloeden.
  7. TEXTIELVERF is in veel kleuren te verkrijgen, maar ook in glow in the dark. Tesamen met een sjabloon (vinyl, diepvriespapier, mylar) kunt U het samen met de textielverf behandelen.