Ideas

Laat je inspireren door Rafe & Shiro’s woonideeën over duurzaam wonen, een minimalistisch interieur, muurdecoratie.

Creatieve knutseltips voor Kerstmis en je huis tijdens Halloween versieren. 

Duurzaam wonen – upcyclen wooninspiratie

Gooi niks weg, maar hergebruik je oude spullen op een andere manier. Kies voor upcyclen. Geef je oude spullen een nieuw doel. Het is goed voor je portemonnee,  en duurzaam leven wordt alsmaar belangrijker met de klimaatsverandering.

Wees creatief en blaas nieuw leven in oude spullen.

Minimalistisch wonen

Sober leven en gelukkig zijn met minder is voor velen een grote droom, Rafe & Shiro’s Home vertelt je graag  hoe jij ook minimalistisch kunt wonen. Je huishouden wordt een stuk simpeler, je huis neemt minder tijd en geld in beslag. Ga zelf aan de slag met deze tips en ideeën.

Muurdecoratie inspiratie en tips

Er zijn ontzettend veel talloze oplossingen op jouw wand op te fleuren met leuke spullen. Je kunt het aankleden met posters, houten muurcirkels, cirkels verven, kransen hangen. Ontdek vele inspiratietips en vindt jouw creatieve insteek voor je muur.

Halloween ideeën voor binnen en buiten

Halloween vieren is op 31 oktober. Rafe & Shiro’s Home geeft je graag inspiratietips voor binnen en buiten. Creëer zelf jouw boo-effect in je huis en omgeving met deze leuke decoraties als doe-het-zelf projecten. 

Kerst ideeën voor binnen en buiten

Laat je inspireren door Rafe & Shiro’s kerstideeën voor binnen en buiten, van kerstdecoraties, kerst DIY, enz. Dompel jouw huis in de kerstsfeer.  

Rafe & Shiro’s Woonideeën:

Bij Rafe & Shiro’s Home geef ik je graag ideeën weer om een nieuw karakter aan verschillende kamers te geven. Een unieke persoonlijke twist, op maat van je eigen smaak. Ga voor minimale, maar opvallende veranderingen die jou een verkwikkend thuisgevoel opleveren bij het binnen komen, zonder volledig van interieur te veranderen.

Je interieur stijlen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met basis tips kom je al heel wat verder. Vrijwel alle wooninterieur tips zijn doe-het-zelf (DIY)-tips. Want jouw thuisgevoel is JOUW gevoel en niet een ander. 

Of je nu kiest voor duurzaam wonen, of een minimalistische kijk. Talrijke ideeën, ook voor allerlei feestdagen (Halloween, Kerstmis, Pasen, etc.) vindt je hier terug.

Mix neutrale kleuren met felle kleuren en behoud toch jouw eigen persoonlijkheid thuis. Combineren van een zelfgemaakt woonaccessoires met aangekochte elementen. Het kan allemaal. Geef er je eigen unieke draai aan en laat je creativiteit de vrije loop.

DIYIdeeënCadeautips
WoonaccessoiresDuurzaam wonenKanker
KerstmisMinimalistisch wonenHousewarming
HalloweenKerstversiering tipsVerjaardag
PasenHalloween versiering tipsMoederdag
Pasen decoratie ideeënVaderdag