Minimalistische woonaccessoires zijn zeker niet altijd alleen kleine woonitems die je kan toevoegen in jouw interieur. Het maakt gewoon dat zulke elementen makkelijk op te bergen zijn omdat je ze enkel gebruikt bij bepaalde gelegenheden. Ze zijn stapelbaar , wat maakt dat je ze simpelweg in eender welke kast kunt bewaren.

Je dient dus zeker geen grotere of extra kast aan te schaffen. Je hebt er echt geen werk aan aan, behalve misschien eens af en toe af te stoffen als je ze op jouw kast laat staan.

De houten muurcirkels of andere tekstborden kunnen al rechtstaand op jouw kast blijven staan, of je kan ze ophangen aan een muur. Opnieuw alle decoratie items die ik maak, heb je weinig onderhoud aan en dien je naderhand nooit in een kast gezet te worden.

En je hebt ze ook voor altijd, of je kan ze zelfs als cadeautje geven aan anderen.

Of je kan ze zelf altijd opnieuw bewerken als je dat nodig acht. Want de basis blijft hout, alle elementen waarmee ik bijkomend werk, de verf, vinyl en papier zijn makkelijk eraf te halen, als je weet hoe het moet. Hout is zeker ideaal om te upcyclen. Voor meer info: Hulp.

Het voordeel om te werken met hout, is dat het warmte biedt en sfeervol is binnen ieder interieur. Je dient niet standaard een landelijke woonstijl te hebben, of een industrieel woonkamer te bezitten.

Je kan het tentoonstellen bij verschillende gelegenheden of feestdagen, noem maar op. En afwisselen met andere woondecoratie die je in huis hebt want alle elementen passen mooi bij elkaar. Alles is naar gelang jouw persoonlijkheid binnen jouw thuis te matchen met elkaar.

Wat maak ik zoal?

Je kan via de Galerij pagina al eens een kijkje nemen wat ik intussen gemaakt heb. Gelijkaardige elementen kan ik zeker opnieuw creëren. Vraag ze hier gewoon aan of DM via mijn Instagram want daar ga ik alles helder maken hoe en wat ik gemaakt heb. En wat je per maand kunt aankopen.

Kan ik iets gepersonaliseerd aanvragen?

Qua houten zagen, ga ik me voornamelijk focussen op de vormen die ik gewoon ben te snijden. Van zodra ik enkele hout creaties heb gemaakt, deel ik alles via Instagram en hoe je jouw exemplaar kunt bekomen. Ik ben er nog niet aan uit of ik alles via een webshop ga herleiden want daar kruipt enorm veel tijd in. En ik wens net die tijd te benutten voor het maken van houten woondecoratie, of mensen te onderdompelen in het thema “minimalisme“.

Wat wel mogelijk is, zijn de houten muurcirkels van +/- 30 te verven of verder aan te vullen met vinylstickers. Maar afwerken met andere houten namen of andere figuren, voel ik me nog niet geroepen om aan te maken omdat ik daar nog geen ervaring in heb.

Of wat ook mogelijk is, is houten blokjes aan te vragen, die bewerkt worden met verf, papier en vinyl:

Concreet kan je me dus inhuren om:

  • houten woonblokjes te maken
  • houten muurcirkels af te werken

Voor de rest ga ik mezelf de vrije tijd geven om te creëren. Alles wordt dus via Instagram gedeeld of via FB als je mij daar effectief wilt volgen.

Kom je er niet aan uit?

Vraag het me gewoon hier.