Nieuwtjes – juni 2022

De website heeft weer een nieuwe look gekregen, alsook de titel is aangepast. Ik weet het, ik ben een ramp met namen en bij één bepaalde look te blijven. Maar ik ben ook heel lang zoekende geweest om alles bijeen te krijgen. Ik ga niet zeggen dat het mij volledig gelukt is, maar het geheel wordt wel stilaan duidelijker.

EINDELIJK!

Na een time-out periode van een tweetal maanden, en het volgen van een Business & Soul Traject bij Soulworx, zie ik wel waarin ik mezelf kan verbeteren. En dat begint mezelf terug in de picture te brengen.

Ook wel de woorden van papa zijn blijven ‘hangen’: “Geniet van het leven“.

Het is een gemengd gevoel. Ik had nooit gedacht dat ik hem zo fel zou missen. Maar 3,5 week tussen zijn diagnose en overlijden, ik denk dat niemand zo’n verdriet snel verwerkt heeft.

En dat maakt dat ik kies voor “MIJ” en “mijn gezondheid”. Na 16 jaren als datamanager kankerregistratie gewerkt te hebben, stop ik met die functie. Intussen heb ik ander parttime werk gevonden en ben ik terug volop bezig aan mijn toekomstig deeltijdse bijberoep.

Jaja, de lokroep om gedeeltelijk zelfstandig aan de slag te gaan, blijft nog steeds hangen. Zoals de website nu al opgemaakt is, gaat de site dus over Minimalisme en houten woondecoratie. Genieten van een huiselijke sfeer, maar met de mogelijkheid te kiezen voor stapelbare houten versieringen, of houten hangborden. En hoe je terug kan genieten van een stressvrij huis, een pure levensstijl waar je plezier uit met alle elementen die jij belangrijk vindt.

Ik kies MIJ

Alles zal wel meer duidelijker worden de komende maanden. Ik ben volop bezig aan het thema Minimalisme, waarvan je per maand wel een blogbericht hierop ziet verschijnen.

En daarbuiten ben ik bezig aan mijn webshop. Alleen ben ik nog ah wachten tot alle bouwwerken achter de rug zijn want daarvoor verhuis ik dan heel mijn hebben en houden naar mijn nieuwe werkplek.

Wil je helemaal om de hoogte blijven? Dan volg je me best via Instagram en Facebook.

PS: GENIET VAN HET LEVEN

grtjs!

Ilse

Een reactie achterlaten