Wat is een houten muurcirkel?

Alle muurcirkels hebben een diameter van +/-30 cm en hebben een zwarte rand van de lasercutter. Ze zijn gesneden uit populieren hout. Allen hebben 2 voorgeboren gaten om op te hangen aan een voordeur of een binnendeur of de muur zelf. Maar je kan ze ook evengoed tegen de muur plaatsen. Alleszins staan ze niet op hun eigen. 

Alle houten tekstborden worden geleverd met een zwarte pijpenrager om op te hangen. Maar je kan ze ook ophangen met een leren veter of andere elementen als je dat zelf wilt. 

Formaat vinyl decals (stickers), Mylar sjabloon?

De muurcirkels hebben allen een formaat van +/- 30 cm. Alle stickers zijn speciaal gemaakt om 30 cm zo goed mogelijk te kunnen beplakken, mits rekening houden met de 2 voorgeboorde gaten.

Ik wil zelf aan de slag gaan. Kan ik het sjabloon ook digitaal downloaden?

Ja. Via de shop pagina vindt je al enkele Digitale files terug. Alle digitale bestanden hebben de volgende extensies: .PNG file, .JPG file en een .PDF file. 

Wat is een eenmalig vinyl folie?

Mylar sjabloon folie is herbruikbaar. Maar er bestaat een vinyl folie die éénmalig te gebruiken valt. Dit heeft een witte achtergrond en is standaard blauw aan de voorkant.

Copyright Rafe & Shiro’s Home

Dit wordt gebruikt om éénmalig een patroon over te zetten op een object. Ideaal als je enkel een cadeautje wilt maken. Door middel van transferpapier wordt jouw object op jouw ondergrond geplaatst. Van zodra de transferfolie over je vinylfolie plakt, kan je de witte achtergrond eraf halen en dit op jouw object plaatsen. Daarna is je vinyl folie klaar en kan je de witte letters of afbeelding inkleuren met verf(pennen).

Andere hulp nodig?