Mijn naam is Ilse en het creatieve brein achter Rafe & Shiro’s Home.

* * * 

Een thuisgevoel maak je zelf, vind ik persoonlijk. Het is dan ook fijn om zelf aan de slag te gaan.

En als daarbij dan een complimentje volgt, dat doet toch deugd. Dit gevoel wil ik dolgraag met jullie delen.

* * * 

Rafe & Shiro’s Home is begonnen nadat ik een Halloween krans zocht voor mijn Halloween thuisdecoratie.

Wat kan ik zeggen? 

Halloween is nu eenmaal mijn favoriete feestdag. Van Halloween kransen, Halloween feestjes, outfits en recepten, tot de snoep of ik schiet-buurtkinderen, mijn hondjes aankleden. Yep, ik ben een echte Halloween Freak.

Dus ben ik ze zelf beginnen maken en verkopen. Wat begon met een Halloween krans, resulteerde in een Kerstkrans, een Paaskrans, babykrans, enz.

En voor ik het wist, vond ik nog meerdere leuke Halloween versieringen die zelf te maken zijn, zoals houten wooncirkels en DIY snijbestanden, oftewel (verf)sjablonen zodat iedereen hun creatief ei kwijt kan.  Maar er zijn zoveel leuke feestdagen en gelegenheden waarbij je jouw huis kunt versieren, dat ik volop ah ontwerpen ben.

Andere leuke weetjes over mij?

  • Ik heb een certificaat in interieurstylist. Ben verzot op TV-shows gelijk Fixxer upper, The Amanda’s, The Block Australia, Tiny Living, etc.
  • In mijn privé-leven hou ik van de minimalistisch woonstijl.
  • Ik hou enorm van fantasy films, series. Eigenlijk alles om het dagdromen te starten, om verhalen te schrijven of nieuwe creaties aan te vangen.
  • Heb mezelf geleerd om te tekenen, verhalen te schrijven, upcycling van spullen, floriststyling, houten tekstplaten maken en SVG’s te ontwerpen. Eigenlijk alles om van je huis een thuis te maken.
  • Ik heb mijn moeder verloren aan een hersentumor toen ik 28 jaar was.
  • Spreek 2 moedertalen: Nederlands en Engels en ik woon in België.

Meer weten? Vraag het me gewoon.

Ilse